Strona główna1 » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 09-05-2018
Rożek przepiękny, polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 03-05-2018
Szybka dostawa, dobre wykonanie, miłe materiały.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 28-03-2018
Ekspresowa wysyłka. Bardzo polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Malgorzata
  • Data napisania recenzji: 24-01-2018
Bardzo dobra jakość. Bajkowe produkty . Gorąco polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 24-01-2018
Bez zastrzeżeń
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 24-01-2018
Polecam! Polecam! Polecam! Szybka realizacja, wysyłka. A towar piękny, dodatkowo kupiony w promocyjnej cenie. Pikowany ochraniacz na łóżeczko prezentuje się świetnie :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kinga
  • Data napisania recenzji: 22-01-2018
Szybka wysyłka a kocuk jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach. Do tego estetycznie zapakowany.Polecam serdecznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 20-01-2018
Świetna jakość produktów, szybka wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 30-11-2017
Produkty bardzo ładnie wykonane i dobre jakościowa. Polecam trilli :) Na pewno jeszcze tu wrócę!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela
  • Data napisania recenzji: 16-11-2017
Polecam !!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 14-11-2017
Niezwykle szybko wszystko przebiegło. Zamówiłam w niedzielę i we wtorek rano miałam kocyki i pieluszki u siebie! Jakość rzeczy zachwyca. Bardzo dziękuję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Caroline
  • Data napisania recenzji: 16-09-2017
Bardzo solidna firma , szybka wysyłka a pościel przepiękna, ręczne wykonanie z dbałością o każdy szczegół. przeszła moje oczekiwania , całość ślicznie zapakowana.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Vanessa
  • Data napisania recenzji: 16-09-2017
Towar zgodny z zamówieniem,szybka przesyłka bardzo miły kontakt ze sprzedawcą.Jestem bardzo zadowolona za zakupu ochraniacz pikowany szary.Na pewno tutaj wrócę aby dokonać kolejne zakupy.Pozdrawiam serdecznie wszystkich kupujących a także cały zespół firmy Trilli.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 18-08-2017
Piękny i dobrze wykonany rożek, trwałości jeszcze nie miałam możliwości sprawdzić. Błyskawiczna obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 16-08-2017
Uwielbiam Wasze produkty,rewelacyjna jakość.Napewno jeszcze nie raz odwiedze sklep Trilli.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Matylda
  • Data napisania recenzji: 14-08-2017
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 07-06-2017
Z czystym sumieniem polecam sklep Trilli
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 19-05-2017
Wszystko zgodne z opisem. Pięknie zapakowane. Błyskawiczna wysyłka. Świetny kontakt . Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sandra
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
polecam, bardzo szybka wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
Polecam z całego serca produkty tej jedynej w swoim rodzaju firmy:) Mamy piękny ochraniacz i organizer i na pewno na tym się nie skończy:) Pozdrawiam cały zespól i zyczymy Wesołych Świat oraz nieskończonych ilości zamówien:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 05-04-2017
Piękne rzeczy dla niemowląt i starszych dzieci. Korzystam i polecam !!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alan
  • Data napisania recenzji: 29-03-2017
Zadowolony z zakupow na trilli.pl
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 25-03-2017
Wszystko super ☺ gorąco polecam i na pewno nieraz jeszcze skorzystam z Państwa sklepu ☺
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 24-03-2017
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia, które otrzymałam (pościel dla dziecka+ ochraniacz na łóżeczko). Świetna jakość produktów i bardzo szybki czas realizacji. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 20-03-2017
Piękne produkty, wykonane z niezwykłą starannością. Obsługa bardzo miła i uczynna. Polecam z czystym sumieniem!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 10-03-2017
Zarówno jakoś towaru, jak i obsługi oceniam bardzo wysoko,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 03-03-2017
Szybka i bezplatna przesyłka. Towar wysokiej jakosci
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Używamy ciasteczek (plików cookies), dzięki czemu nasz sklep może działać lepiej - dowiedz się więcejRozumiem