» Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 07-06-2017
Z czystym sumieniem polecam sklep Trilli
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 19-05-2017
Wszystko zgodne z opisem. Pięknie zapakowane. Błyskawiczna wysyłka. Świetny kontakt . Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sandra
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
polecam, bardzo szybka wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
Polecam z całego serca produkty tej jedynej w swoim rodzaju firmy:) Mamy piękny ochraniacz i organizer i na pewno na tym się nie skończy:) Pozdrawiam cały zespól i zyczymy Wesołych Świat oraz nieskończonych ilości zamówien:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 05-04-2017
Piękne rzeczy dla niemowląt i starszych dzieci. Korzystam i polecam !!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alan
  • Data napisania recenzji: 29-03-2017
Zadowolony z zakupow na trilli.pl
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 25-03-2017
Wszystko super ☺ gorąco polecam i na pewno nieraz jeszcze skorzystam z Państwa sklepu ☺
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 24-03-2017
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia, które otrzymałam (pościel dla dziecka+ ochraniacz na łóżeczko). Świetna jakość produktów i bardzo szybki czas realizacji. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 20-03-2017
Piękne produkty, wykonane z niezwykłą starannością. Obsługa bardzo miła i uczynna. Polecam z czystym sumieniem!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 10-03-2017
Zarówno jakoś towaru, jak i obsługi oceniam bardzo wysoko,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 03-03-2017
Szybka i bezplatna przesyłka. Towar wysokiej jakosci
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 24-02-2017
Zamówiłam pierwszy raz -ochraniacz na łóżeczko. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Jeśli chodzi o wygląd to kolor jest obłędny na żywo. Bardzo miły w dotyku i porządny materiał. Cena moim zdaniem adekwatna do jakosci- jeśli ktoś się zastanawia to polecam w 100% , a sama bardzo chętnie będę wracała i jeszcze nie raz zrobię u Państwa zakupy :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 16-02-2017
Sklep godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 09-02-2017
Swietna jakosc produktow I bardzo szybka wysylka:) dziekuje trilli
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 04-02-2017
Cudne produkty, ekspresowa wysyłka. Jescze do Państwa wrócę :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 03-02-2017
Super produkty , bardzo dobrej jakości a do tego przesympatyczny kontakt. Kilka razy robiłam już tu zakupy i pewnie jeszcze będą kolejne
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 03-02-2017
Serdecznie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 20-01-2017
Ogólnie sklep jest ok, jedynie jakość materiału (akurat kupiłam tylko pościel) mogła by być lepsza.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 17-01-2017
Podczas świątecznej wyprzedaży chciałam zakupić rożek niemowlęcy. Niestety wzór, który wybrałam został już wyprzedany... Po skontaktowaniu się z obsługą sklepu zostałam poinformowana, że będę musiała poczekać na rożek kilka dni, ale cena będzie nadal promocyjna :) Ku mojemu zaskoczeniu towar dotarł szybciej niż początkowo zostało to ustalone. Co do samego rożka: jest piękny i bardzo starannie wykonany! Mam nadzieję, że mojemu Maleństwu przypadnie do gustu tak samo jak mi! ;) Gorąco polecam zakupy w Trilli!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kinga
  • Data napisania recenzji: 05-01-2017
Polecam zakupy w tym sklepie, szybka przesyłka, jakość produktów mega! Gorąco polecam ☺
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamila
  • Data napisania recenzji: 30-12-2016
Polecam,produkty dobrej jakości i w rzeczywistości wyglądają jeszcze piękniej jak na zdjęciu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 29-12-2016
wspaniała obsługa; produkty bardzo wysokiej jakości
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 30-11-2016
cudne produkty!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Używamy ciasteczek (plików cookies), dzięki czemu nasz sklep może działać lepiej - dowiedz się więcej Rozumiem